Jihočeské nemocnice opět zaznamenaly úspěch v celorepublikovém prestižním projektu Nemocnice roku, který pořádá nezisková organizace HealthCare Institute. Nemocnice Strakonice je čtvrtou nejlepší nemocnicí v České republice, dále se umístila na 3. místě v hodnocení zaměstnanců. Nemocnice Jindřichův Hradec obsadila třetí příčku v hodnocení pacientů. Krajská Nemocnice České Budějovice se stala absolutním vítězem v hodnocení finanční kondice.

„Jsem nesmírně hrdá na to, že se se naše nemocnice stále drží v čele. Nejen v soutěžích, ale hlavně v reálném životě se tak ukazuje, že jihočeské zdravotnictví může být vzorem pro celou Českou republiku,“ uvedla hejtmanka Ivana Stráská s tím, že základní filozofií jihočeských nemocnic je stále zlepšovat péči o pacienty, mít spokojené zaměstnance, modernizovat vybavení a zisk investovat zpět do svého dalšího rozvoje.

„Neustále se snažíme zdokonalovat zdravotní péči, služby pro pacienty, vybavení či jednotlivá oddělení. Kontinuálně investujeme do rozvoje, díky čemuž bezesporu patříme k absolutní republikové špičce. Z úspěchu v projektu Nemocnice roku mám upřímnou radost,“ navazuje předsedkyně holdingu Jihočeské nemocnice MUDr. Zuzana Roithová, MBA.

V projektu se hodnotí finanční zdraví, spokojenost hospitalizovaných pacientů, spokojenost ambulantních pacientů a spokojenost zaměstnanců. „Úspěch jihočeských nemocnic je pro nás cennou zpětnou vazbou a motivace pokračovat v úspěšné cestě dál,“ říká člen představenstva Jihočeských nemocnic Ing. Michal Čarvaš, MBA.

PŘIPRAVENI POMOCI

Strakonická nemocnice disponuje řadou zdravotnických pracovišť, kde Vám odborníci pomohou řešit Vaše zdravotní problémy. Některá pracoviště mají nadregionální charakter. Současně úzce spolupracujeme s řadou zdravotnických pracovišť, které poskytují superspecializovanou péči.

Go to top