Rok práce a svého času věnovaly strakonickému Očkovacímu centrum čtyři dobrovolnice – jinak zaměstnankyně strakonického plavečáku. Řeč je o Michaele Boučkové, Vendy Wieserové, Kateřině Fundové a Anně Koutenské (na fotografii s květinami). Do první služby v OČKu v tělocvičně na Lidické ulici přišly 11. února 2021 a v pátek 4. února 2022 byly v OČKU naposledy. Očkování samozřejmě bude pokračovat, ale dobrovolnice se naplno vracejí ke své práci v opraveném plaveckém stadionu, který se připravuje na brzké otevření.
„Díky vstřícnosti vedení plaveckého areálu a spolupráci s jeho zaměstnanci jsme mohli zvládnout nejkritičtější období provozu Očkovacího centra. Všechny čtyři dámy jsou skvělé, úžasné, pracovité, 100% spolehlivé. Upřímně je závidím jejich zaměstnavateli a těším se na případnou další spolupráci!“ vysekl dámám poklonu a poděkoval jim za celoroční pomoc a spolupráci MUDr. Michal Pelíšek, který očkování ve strakonické nemocnici koordinuje.
Pomoc s administrativou v OCKU hodnotí dobrovolnice jako zajímavou zkušenost. "Naučila jsem se spoustu věcí, potkala mezi dobrovolníky nové přátele. Loučení s OČKEm bylo trochu smutné. Ale třeba je to předzvěst, že se konečně začneme potkávat i jinde" uzavřela Michaela Boučková.

Go to top