Strakonická nemocnice pokračuje v tradici Prácheňských ošetřovatelských dnů. Letos pořádá už 17. ročník této konference pro zdravotnické pracovníky. Uskuteční se 25. května v Domě kultury a jeho motto je „Každý konec může být novým začátkem…“.
Přes 250 zdravotníků se může těšit na zajímavé přednášky. Na úvod účastníky potěší Zlatíčka z Mateřské školy Lidická svým básničkovým pytlíčkem. Program konference je sestavený z pohledu zdraví a křehkosti našich životů. Jak se může všední den na jednotlivých pracovištích změnit na den neobyčejný a jak hledat rovnováhu mezi odpočinkem a prací zdravotníků. „V závěru konference přivítáme paní farářku Církve československé husitské Martinu Viktorii Kopeckou, která pomůže najít rovinu těla a duše v procesu uzdravování. Na konferenci se sjíždějí sestry nejen ze strakonické nemocnice, ale i z dalších nemocnic Jihočeského kraje a sociálních domovů,“ uvedla hlavní sestra Nemocnice Strakonice Mgr. Edita Klavíková, MBA, která konferenci připravuje.
Konferenci pravidelně pořádá Nemocnice Strakonice, a.s. v květnu, a to k Mezinárodnímu dni sester. Ten připadá na 12. května a je spojen s narozením významné anglické ošetřovatelky a průkopnice v ošetřovatelství Florence Nightingale. Chceme tak poděkovat za práci a odhodlání, které svému povolání zdravotníci věnují. Konference obohacuje účastníky o nové vědomosti a poznatky z jejich oboru. Je ale také společenským setkáním, na kterém se potkávají přátelé.

[/pb_text][/pb_column][/pb_row]

PŘIPRAVENI POMOCI

Strakonická nemocnice disponuje řadou zdravotnických pracovišť, kde Vám odborníci pomohou řešit Vaše zdravotní problémy. Některá pracoviště mají nadregionální charakter. Současně úzce spolupracujeme s řadou zdravotnických pracovišť, které poskytují superspecializovanou péči.

Go to top